Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒιομηχανικά κτίρια χάλυβα

Βαριές βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα χάλυβα προκατασκευασμένες κτήρια

Πιστοποίηση
Κίνα Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Για να είμαι τίμιος, δεν εξοικειώνομαι τόσο με τη δομή χάλυβα στην αρχή, αλλά μου δίνουν μια τέλεια πρόταση να με βοηθήσουν να συμπληρώσω το πρόγραμμά μου, καλή εργασία, χάλυβας Ruly

—— Mike Guioguio

Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Mae Cena

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει η υπηρεσία παρέχουν είναι επάνω από αναμενόμενος.

—— Terry Shepley

Είμαι Online Chat Now

Βαριές βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα χάλυβα προκατασκευασμένες κτήρια

Βαριές βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα χάλυβα προκατασκευασμένες κτήρια
Βαριές βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα χάλυβα προκατασκευασμένες κτήρια Βαριές βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα χάλυβα προκατασκευασμένες κτήρια

Μεγάλες Εικόνας :  Βαριές βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα χάλυβα προκατασκευασμένες κτήρια

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Ruly Steel
Πιστοποίηση: SGS, BV,ISO
Αριθμό μοντέλου: Ruly0381
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 50 τόνος
Τιμή: USD900-USD1500 Per Ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σαν αίτημα
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000 τόνος το μήνα

Βαριές βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα χάλυβα προκατασκευασμένες κτήρια

περιγραφή
Εφαρμογή: Βαριά βιομηχανικά κτήρια χάλυβα Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Κτίριο μεταλλικών πλαισίων
Τύπος: Βιομηχανικά κτήρια χάλυβα Ακατέργαστο υλικό χάλυβα: Q235B, Q355B, ASTM A36,
Επεξεργασία επιφάνειας: Η ζωγραφική ή??????????? γαλβανίζει Ζωή υπηρεσιών: 50 έτη
Στήλες και ακτίνα: Τμήμα Column&Beam Χ Εγκατάσταση: Καθοδήγηση μηχανικών σχετικά με την περιοχή
Υψηλό φως:

SGS βαριά βιομηχανικά κτήρια χάλυβα

,

Προκατασκευασμένα βιομηχανικά κτήρια χάλυβα

,

Προκατασκευασμένες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα

Τα βαριά βιομηχανικά κτήρια χάλυβα/προκατασκεύασαν τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα

 

Περιγραφή προγράμματος:

 
Τα βαριά βιομηχανικά κτήρια χάλυβα/προκατασκεύασαν τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβαΣχεδιάζουμε το τρισδιάστατο πρότυπο για τη δομή πλαισίων χάλυβα του κτηρίου. Κατόπιν κατασκευάζουμε τα τμήματα χάλυβα περίπου 600 τόνοι και το εγκαθιστάμε μαζί με το γενικό ανάδοχο.
Για τέτοιο πρόγραμμα, σχεδιάζουμε επίσης το τρισδιάστατο πρότυπο Tekla για τον πελάτη μας. Το πάχος χρωμάτων τέτοιου προγράμματος είναι επίσης πολύ παχύ, έχουμε το εσωτερικό δωμάτιο ζωγραφικής για να το λύσουμε.
 

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμοσμένης μηχανικής δομών χάλυβα του κτηρίου εργοστασίων:

 

(1) ισχυρή αντίσταση κλονισμού. Επειδή τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των δομών χάλυβα είναι κυρίως υλικά μετάλλων, και ο χάλυβας χρησιμοποιούμενος έχει τα μεγάλα πλεονεκτήματα στην εκτατή και συμπιεστική δύναμη. Επειδή η δομή χάλυβα έχει την απόδοση καθυστέρησης δόνησης, έχει τα καλά πλεονεκτήματα στη σεισμική απόδοση. Η εμφάνιση της δομής χάλυβα έχει βελτιώσει πολύ το επίπεδο αντίστασης σεισμού στη χώρα μου.

(2) η ταχύτητα κατασκευής είναι γρήγορη. Στην κατασκευή των δομών χάλυβα, η ταχύτητα κατασκευής είναι πολύ γρήγορη, και η χρονική περίοδος κατασκευής είναι σχετικά μικρή, το οποίο είναι πολύ ευεργετικό για εκείνες τις διαδικασίες με τις σφιχτές περιόδους κατασκευής. Αυτό αυξάνει πολύ την ταχύτητα της κατασκευής επειδή η δομή χάλυβα ολοκληρώνεται στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας. Η επικάλυψη μεταξύ του εξοπλισμού, της επιτροπής στεγών και της επιτροπής φωτισμού, ενισχύει την επικάλυψη μεταξύ του εξοπλισμού εξαερισμού.

(3) εκτός από το διάστημα. Στην οικοδόμηση των δομών χάλυβα, το επιστημονικό σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχει καμία στήλη μέσα στο κτήριο, και κατά αυτόν τον τρόπο, ένα ευρύτερο διάστημα μπορεί να παρασχεθεί για το εσωτερικό του κατασκευαστικού προγράμματος, το οποίο είναι πιό συμβάλλον στην πλήρη ρύθμιση του εσωτερικού του κτηρίου. Στην κατασκευή της δομής χάλυβα, επειδή έχει πολλές γραμμές ή σωληνώσεις, μπορεί να σώσει κάποιο διάστημα στο μέγιστο βαθμό, και είναι πολύ κατάλληλο για την ανακαίνιση των γραμμών και των σωληνώσεων.

(4) υψηλή αντίσταση θερμότητας, φτωχή αντίσταση πυρκαγιάς και φτωχή αντίσταση διάβρωσης. Έναντι άλλων κτηρίων, επειδή ο χάλυβας που χρησιμοποιείται στην οικοδόμηση των δομών χάλυβα μπορεί να αντισταθεί έναν υψηλής θερμοκρασίας 200 βαθμών Κελσίου, εάν η θερμοκρασία φθάνει επάνω από 200 βαθμούς Κελσίου, η απόδοση του χάλυβα θα είναι χαμηλότερη, το οποίο οδηγεί στην αντίσταση θερμότητας της δομής χάλυβα. Σχετικά ισχυρός, αλλά και σχετικά φτωχός στην αντίσταση πυρκαγιάς. Επομένως, είναι απαραίτητο να ληφθούν τα αποτελεσματικά μέτρα για να αποτραπεί αυτό το χαρακτηριστικό της δομής χάλυβα, όπως η χρησιμοποίηση μερικών πυρίμαχων υλικών για να κάνει ένα στρώμα θερμικής μόνωσης για να βελτιώσει καλύτερα την αντίσταση πυρκαγιάς της δομής χάλυβα. Επιπλέον, επειδή το κύριο υλικό της δομής χάλυβα είναι χάλυβας, επειδή η αντίσταση διάβρωσης του χάλυβα είναι σχετικά φτωχή, η γενική αντίσταση διάβρωσης της δομής χάλυβα είναι επίσης σχετικά φτωχή. Στη διαδικασία σχεδίου, ο τύπος χρήσης και η γεωγραφική θέση των εγκαταστάσεων πρέπει να εξεταστούν πλήρως. Τα κατάλληλες αντιδιαβρωτικές μέτρα και οι διαδικασίες θα εγκριθούν σύμφωνα με τις τοπικές καιρικές συνθήκες.

 

Χάλυβας που σχεδιάζει & που απαριθμεί:

Έχουμε ένα αφιερωμένο τμήμα σχεδίου εφαρμοσμένης μηχανικής δομών χάλυβα και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, και καθιερώσαμε ένα ανεξάρτητο και πλήρες σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής δομών χάλυβα, μια βελτιστοποίηση και ένα εμβαθύνοντας σύστημα σχεδίου. Καθιερώνοντας τα υλικά εφαρμοσμένης μηχανικής από τα οικοδομικά υλικά, όχι μόνο ελέγχουμε την αξιοπιστία και την οικονομία της δομής, αλλά και τις κατηγορίες, την απόδοση, την επιλογή και το συνδυασμό παραδοσιακών εσωκλείοντας υλικών και νέων υλικών συντήρησης. Το σχέδιό μας είναι όχι μόνο πιό εφαρμόσιμο, ασφαλέστερο, πιό οικονομικό, αλλά και πλούσιοι στην αρχιτεκτονική ομορφιά.
Βαριές βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα χάλυβα προκατασκευασμένες κτήρια 0

Κύρια μέρη των δομών χάλυβα και των τεχνικών παραμέτρων:

 

Κύρια δομή πλαισίων χάλυβα
Κύρια δομή Ο χάλυβας Q345, alkyd ζωγραφική, δύο αρχική ζωγραφική, δύο τμημάτων Χ τελειώνει.
Εντατικό μπουλόνι Βαθμός 10,9
Μπουλόνι πορπών στροφής M20+2, χάλυβας Q235, επεξεργασία
Μπουλόνι αγκύρων M24, χάλυβας Q235, επεξεργασία
Συνηθισμένο μπουλόνι Γαλβανισμένο μπουλόνι M20
Συνηθισμένο μπουλόνι Γαλβανισμένο μπουλόνι M12
Στήριγμα κτυπήματος Φ32*2.5, Φ12 γύρω από το φραγμό Q235, διαδικασία χάλυβα και χρωματισμένος (alkyd που χρωματίζει)
Συναρμολογήσεις & εξαρτήματα Καρφιά, κόλλα κ.λπ.
Συσκευασία & φόρτωση:

Όλα τα τμήματα, οι επιτροπές, τα μπουλόνια και το είδος δομών των εξαρτημάτων bewell συσκευασμένος με την κατάλληλη ωκεάνια μεταφορά τυποποιημένης συσκευασίας και φορτωμένος " HQ σε 40.
Βαριές βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας χάλυβα χάλυβα προκατασκευασμένες κτήρια 1

Γιατί εμείς;

 

1 Επαγγελματική ομάδα σχεδίου Θα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε το σχέδιο ως απαίτησή σας ή να υπολογίσουμε την ποσότητα χάλυβα βασισμένη στο σχέδιό σας.
2 Ειδικευμένη ομάδα επεξεργασίας και προηγμένος εξοπλισμός Κάνουμε το ανεξάρτητο πρόγραμμα παραγωγής σε κάθε πρόγραμμα. Οι μηχανικοί μας θα εισαγάγουν και θα εκπαιδεύσουν τους εργαζομένους για κάθε πρόγραμμα πριν από την έναρξη εργασιών επεξεργασίας.
3 Μιας στάσης υπηρεσία Σχεδόν κάθε πρόγραμμα δομών χάλυβα προσαρμόζεται από την απαίτηση των clinets μας. Έχουμε ολοκληρώσει τα μέρη τέτοια είδη προγραμμάτων, θα μπορούσαμε να υποβάλουμε την ενσωματωμένη πρόταση για το πρόγραμμά σας.
4 Επαγγελματική QC ομάδα Η επαγγελματική QC ομάδα θα εγγυηθεί ότι θα παράσχουμε την παραγωγή και την υπηρεσία ως αίτημά σας.
5 Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων Εάν να έχε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μας χρειάζονται για να κάνουν στη διαδικασία σας, όπως διατηρήστε των εξωτερικών τμημάτων μόνωσης και χάλυβα, μας πέστε ακριβώς, θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε την υπηρεσία καθώς επίσης και μπορούμε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Clark Cui

Τηλ.:: +8613687644939

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα