Αρχική Σελίδα

Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Η Co. εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Ruly Qingdao, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματικά επεξεργασία δομών χάλυβα και κατασκευαστικό εταιρεία για το ελαφριές και βαριές σχέδιο δομών χάλυβα, την κατασκευή & την εγκατάσταση.

 

Το διάστημα πατωμάτων του εργοστασίου επεξεργασίας χάλυβά μας structre είναι 35,000㎡, και η περιοχή εργαστηρίων είναι 20000㎡. Είμαστε κύριοι διάφορων ελαφριών/βαριών γραμμών παραγωγής χάλυβα Χ, γραμμών παραγωγής ΠΑΡΑΘΎΡΩΝ, των γραμμών παραγωγής purlin C/Z και των διάφορων τύπων σκιαγραφήσεων των μηχανών φύλλων χάλυβα με τον προηγμένο εξοπλισμό όπως η τέμνουσα μηχανή πλάσματος.

 

Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Αυστραλία, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε καλύτερα για το εξαγόμενο πρόγραμμα, εκπαιδεύουμε τους μηχανικούς και τους εργαζομένους μας για να ξέρουμε καλά για τη διεθνή τεχνική σχεδίου και επεξεργασίας όπως AISC, AWS D1.1, AS4100, και επίσης έχουμε απονεμηθεί ISO9001: 2008, SGS και του BV πιστοποίηση.

 

Παρέχουμε τη μιας στάσης υπηρεσία για το πρόγραμμα δομών χάλυβα, μας πέστε ακριβώς την απαίτησή σας, και θα σας δώσουμε τι χρειάζεστε.

 

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τη δομή χάλυβα, υποδοχή για να μας έρθει σε επαφή με.

 

Κίνα Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Κοβάλτιο εφαρμοσμένης μηχανικής χάλυβα Ruly Qingdao. Το ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2005, τα οποία έχουν συμμετεχθεί στην επεξεργασία και την κατασκευή δομών χάλυβα για 10 έτη.

 

Μετά από συμπληρωμένος όλο και περισσότερα ξένα προγράμματα, ρυθμίζουμε την κύρια αγορά μας από την εγχώρια αγορά στη διεθνή αγορά.

 

Κίνα Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Χάλυβας Ruly

Αριθμός Υπαλλήλων : 60~100

Ετήσιες πωλήσεις : 15 Million-20 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Qingdao Ruly Steel Engineering Co.,Ltd Πιστοποιήσεις